Schietpartij Groningen

De straat wordt afgesloten door de hulpdiensten. Een van de mannen valt direct op straat neer.


Gerben Lochorn Huisarts Te Hoogezand Mag Gratis Kankertest Niet Uitdelen Van De Inspectie Algemeen Dagblad November 2010 Medisch Centrum Huisarts Medicijnen

21 hours agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond rond 20 uur drie mensen gewond geraakt.

. Het heftige voorval gebeurde gisteren rond 2000 uur. 21 hours agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in de stad Groningen zijn zaterdagavond drie gewonden gevallen. Wat het motief van de schietpartij is is nog niet bekend.

Drie gewonden verdachte opgepakt Het incident vond gisteravond rond 20 uur plaats in de Haddingestraat bevestigt de politie op Twitter. Een traumahelikopter landde volgens verschillende media op de Grote Markt voor het verlenen van medische assistentie. Er is een verdachte aangehouden meldt de politie rond 2145 uur.

TTR HAA 10-07-22 06. 20 hours agoGRONINGEN ANP - Door een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen zouden volgens de politie zaterdagavond rond 2000 uur twee mensen gewond zijn geraakt. Known as the Martyrs of Gorkum after the town to which they originally belonged.

Hij werd met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. 2 hours agoHier beelden van een dodelijke schietpartij in Groningen zaterdagavond. 9 juli 2022 2016 uur.

Dat zie je op videobeelden die zijn opgedoken op internet. Het incident vond gisteravond rond 20 uur plaats in de Haddingestraat. Posted by 1 day ago.

21 hours agoGRONINGEN - Bij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond drie mensen gewond geraakt. De melding werd om 1955 via het P2000 netwerk verzonden. Daarbij zijn gewonden gevallen.

Te zien is hoe de dader door meerdere mannen uit een straat wordt gejaagd hij wordt uitgescholden en bekogeld met bierflesjes vervolgens een pistool trekt en meerdere malen de trekker overhaalt. Wat het motief van de schietpartij is is nog niet bekend. 1 man raakte daarbij zwaargewond.

Schietpartij in centrum Groningen. Dat bevestigt de politie op Twitter. Er was een ruzie de man pakte op een gegeven moment een pistool.

21 hours agoGroningen Zaterdagavond is even voor 2000 een schietpartij in de Haddingestraat geweest. Op de beelden zien is hoe de schutter op straat ruzie krijg met een groep. Ze schreeuwen en gooien enkele voorwerpen naar hem toe.

Er zou meerdere keren zijn geschoten. 19 Catholic clerics were hanged to death in the Dutch town of Brielle by Protestant Calvinists during the Dutch revolt against Spanish in 1572. 4 hours agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen is zaterdagavond een vijftigjarige man uit Leeuwarden neergeschoten.

Politie moet nog bevestigen. De traumahelikopter is daarbij ook aanwezig en was op de Grote Markt geland. 7 hours agoDoor een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen zijn volgens de politie zaterdagavond rond 2000 uur drie mensen gewond geraakt.

De schutter is aangehouden meldt de politie. Drie mensen zijn gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad. Groningen is een plaats in de provincie Groningen en valt onder de P2000-regio Groningen.

5 hours agoOp sociale media van Twitter tot Dumpert doet de video intussen de ronde. Twee van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Drie gewonden Dader opgepakt Meer info HIERRR.

Op sociale media circuleert een video van de schietpartij in Groningen waarbij zaterdag drie mensen gewond raakten. De aanloop van dik veertig seconden naar de schietpartij. 9 hours agoGRONINGEN Bij een schietpartij aan de Haddingestraat in het centrum van Groningen zijn zaterdagavond drie personen gewond geraakt.

5 hours agoGroningen - De man die schoot zaterdagavond in Groningen en daarmee drie personen verwondde werd opgejaagd. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis waar hij uiteindelijk is. Tot zover de beelden.

Het gaat om een 50-jarige man uit Leeuwarden. Er zijn in. Eén van hen overleed een dag later aan zijn verwondingen in het ziekenhuis.

Drie gewonden bij schietpartij in hartje Groningen schutter aangehouden. De hulpdiensten in Groningen reageren onder meer op 112 meldingen die bij deze. Een getuige filmde het incident.

Twee van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht. 22 hours agoDe hulpdiensten in Groningen zijn zaterdag 9 juli gealarmeerd voor een schietpartij op de Haddingestraat. 9 hours agoSchietpartij Groningen.

Op deze video is te zien dat een groep van circa 10 personen een man uit de straat verdrijft. Getuige filmt schietpartij op. Vandaag 0650 64477 64477 views vandaag schieten groningen wtf straat pistool biem ruzie.

Er is veel onrust in de straat. Volgens de politie is er meerdere keren. Drie mensen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad.

De schutter is voortvluchtig. De verdachte is. 4 hours agoBij een schietpartij in de Groningse binnenstad gisteravond is een dode gevallen.


Pin Op Rijksoverheid Infographics


Rood Dorp Wo 2 Oorlog Maastricht Nederland

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel